PeuterYoga & Massage

Nieuwe workshops vanaf juni 2016!

Een peuter stapt na zijn/haar 1e levensjaar al gauw de weide wereld in waarbij hij/zij leert omgaan met zijn omgeving, met broertjes en zusjes, met nieuwe voeding en vooral: met zichzelf. PeuterYoga & Massage biedt een uitstekende gelegenheid voor een peuter om zichzelf spelenderwijs beter te leren kennen, het verschil tussen spanning en inspanning te ervaren, het versoepelen en versterken van spieren en het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Ze willen zo graag leren, zien en doen… PeuterYoga & Massage versterkt deze ontwikkeling en de band met ouders/verzorgers en biedt een balans in onze turbulente maatschappij.

PeuterYoga

Met PeuterYoga gaan peuters vanaf 1,5 à 2 jaar bewust leren bewegen en ademhalen. Door het prikkelen van de fantasie met muziek en creativiteit gaan de kindjes dansen en gek doen, maar vooral ook heel gericht (focus) zichzelf en hun omgeving ontdekken. De lessen worden in thema’s verzorgd waarbij iedere keer een ander onderwerp centraal staat en de kindjes steeds weer iets nieuws leren. Zo mogen ze bijvoorbeeld een knuffel meenemen die de juf gaat helpen of gaan we dansend schilderen.

PeuterMassage

PeuterMassage is heerlijk en doelgericht leren masseren met als doel om o.a. rust te brengen, het stimuleren van linker- en rechter hersenhelft, stoelgang bevorderen of het hart-hoofd gebied activeren. Ik kom graag bij je thuis om één op één de technieken met je door te nemen of om jouw kindje een massage te geven. Sommige elementen van de PeuterMassage worden ook opgenomen in de Yogalessen.

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem dan gerust contact op!

Naast persoonlijke workshops verzorg ik ook groepslessen en bijzondere evenementen zoals babyshowers, kinderfeestjes en informatieve trainingen.

WM-R-dwars_ROOD_04B copy